Barion Pixel
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információk.

Vásárlás egészségpénztárra

Az alábbi cipők elszámolhatók az egészségpénztáraknál. 

A szupinált  , a   és a  gyerekcipők tanúsítvánnyal rendelkező orvostechnikai- illetve ápolástechnikai  eszközök, ezért az egészségpénztáraknál az elszámolható termékek közé tartoznak.
Igény esetén ezekről a termékekről olyan számlát állítunk ki, melyeket az egészségpénztárnak továbbítva el lehet számoltatni. 


FONTOS:

Amennyiben igényt tartasz EP számlára a megrendelés leadásakor kérünk jelezd azt felénk, feltüntetve az egészségpénztár nevét, címét, a kártya tulajdonos nevét és a tagsági számát (ezeknek az adatoknak szerepelni kell a számlán).
Ennek hiányában utólagos Egészségpénztár számla kiállítására, módosítására sajnos nincs lehetőség.

 
Szamos nyilvántartási szám: HU-MF-000027872 (a hatósági bizonyítványt kiállította az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet röv.: OGYÉI) "Hatósági bizonyítvány"

Ponte20
nyilvántartási szám:  HU/CA01/53183-2 /2022 (a hatósági bizonyítványt kiállította az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet röv.: OGYÉI) "Hatósági bizonyítvány"

Primigi nyilvántartási szám: HU/CA01/57620-3/2022  (a hatósági bizonyítványt kiállította az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet röv.: OGYÉI) "Hatósági bizonyítvány"

 

A logora kattintva találod az egészségpénztárra elszámolható választékot


Szupinált

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu