Barion Pixel
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információk.

GORE-TEX® Surround


GORE-TEX® SURROUND™ talp

A GORE-TEX® membrán gyártási eljárását 1969-ben fedezték fel és azóta folyamatosan fejlesztették. A legújabb innováció a GORE-TEX® SURROUND™ rendszer. A SURROUND™ egy nyitott pórusú talpszerkezet, ami az innovatív talpon keresztül távozni engedi a felesleges izzadtságot és hőt. Így a gyermek a GORE-TEX® SURROUND™ talpú cipőben ideális és kényelmes klímát élvezhet, akkor is, ha a hőmérő jóval többet mutat 20 foknál. A gyerek lába magas hőmérséklet esetén is mindenütt száraz és kellemesen hűs marad.

A GORE-TEX® SURROUND™-nál egy speciális GORE-TEX® membránt tartalmazó laminált bélésréteget integrálnak közvetlenül a talpba. Itt is érvényesülnek a GORE-TEX® technológia magas követelményei: Elvezeti a nedvességet és a hőt, így biztosítva az optimális lábklímát. A laminált réteg egyébként egyáltalán nem vékony: A munkavédelmi cipőgyártásból ismert speciális vlies-réteg védi a GORE-TEX® réteget az éles tárgyaktól, pl. kövektől. Így tehát teljesen problémamentes a szabadban a játék. A GORE-TEX® SURROUND™ talap a mezítláb való járás után valószínűleg a legjobb lehetőség, ami a gyerekek számára létezik. A lábuk ugyanis egy körben jól szellőző környezetben van, mivel a SURROUND™ rendszer az egész lábat körbeveszi. Magas hőmérséklet mellett is száraz marad a láb, és a cipő emellett tartósan vízálló marad, és védelmet nyújt a dér, az eső és a nedvesség ellen.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu