Barion Pixel
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információk.

14 napos visszaküldési garancia.

Letölthető elállási nyilatkozatért kérjük klikkelj ide!


Nem tetszik a termék vagy csak meggondoltad magad?

Kockázatmentesen tudsz vásárolni, mert 14 napon belül indoklás nélkül visszaküdheted a vásárolt terméket.
Az általunk felkínált visszaküldési lehetőségek:

1. FOXPOST csomagautomata,  Kizárólag Budapest, 15. ker. Szentmihályi úti, Tesco  automatán keresztül tudjuk átvenni a visszaküldött csomagot

Bármilyen kiszállítási móddal
 is rendelted a terméket, 999 Ft-os díj ellenében visszaküldheted azt a FOXPOST hálózatán keresztül, mi pedig a visszérkezést követően visszatérítjük a termék(ek) árát a kiszállítási díjjal (amennyiben volt) együtt!

A csomagvisszaküldés lépései:

Egy egyszerű regisztrációt követően a saját profilodba belépve válaszd ki, hogy milyen módon és kitől rendelted a csomagot, a FOXPOST pedig a csomagfeladáshoz hasonlóan létrehoz neked egy feladási kódot. Ezután a legközelebbi FOXPOST csomagautomatánál a kapott kód segítségével feladhatod a csomagot.

 • Regisztrálj a foxpost.hu oldalon és ezt követően lépj be a fiókodba.
 • Ha már regisztrált felhasználó vagy, lépj be a fiókodba.
 • Válaszd a Csomagvisszaküldés menüpontot.
 • Válaszd ki, hogy a csomagot, amit vissza szeretnél küldeni, FOXPOST csomagautomatán keresztül vagy egyéb módon vetted át.
 • Ha NEM FOXPOST csomagautomatán keresztül vetted át a csomagodat, a legördülő listából válaszd ki webáruházunkat (Mazsola, M.B.B. Kft.),​ ezt követően add meg a szükséges adatokat (csomagméret, visszaküldés oka).
 • Ha FOXPOST csomagautomatán keresztül vetted át a csomagodat, írd be az átvételi kódot a felületen, ezt követően add meg a szükséges adatokat (visszaküldés oka).
 • Az adatok megadása után kapsz egy feladási kódot.
 • A kapott kóddal visszaküldheted a csomagot az ország bármely FOXPOST automatáján keresztül.
 • Keresd fel a Hozzád legközelebbi automatát, amelyet a csomagautomata kereső segítségével könnyen megtalálsz itt.
 • Az érintőképernyőn válaszd a Csomagvisszaküldés menüpontot.
 • Írd be a kapott kódot és helyezd be a csomagot. Bankkártyád használatával egyenlítsd ki az összeget a POS terminálon keresztül. A csomagvisszaküldés díja 999 Ft.

Részedről ennyi, a többiről a FOXPOST gondoskodik.

foxpost visszaküldés1 foxpost visszaküldés2 foxpost visszaküldés3 foxpost visszaküldés4
Tájékozódj a visszaküldés feltételeiről! Regisztrálj, illetve lépj be a felhasználói fiókodba a foxpost.hu oldalon, vagy az aplikációban, és válaszd ki a "csomag visszaküldése" menüpontot! Válaszd ki , hogy milyen kiszállítási móddal és kitől rendelted a csomagot, és add meg a szükséges adatokat! A kapott kóddal a a webáruház feltételei szerint visszaküldheted a csomagot bármelyik FOXPOST automatán keresztül!
foxpost visszaküldés5 foxpost visszaküldés6 foxpost visszaküldés7 foxpost visszaküldés8
Keresd fel a legközelebbi automatát, amelyet a csomagautomata kereső segítségével könnyen megtalálhatsz! Az érintőképernyőn válaszd ki a "Csomagvisszaküldés" opciót! Írd be az előzőleg kapott kódot, és helyezd be a csomagot! Bankkártyáddal egyenlítsd ki az 1000 Ft-os díjat a POS terminálon keresztül! Részedről ennyi - a többiről mi gondoskodunk!

Címzett:                      Mazsola, M.B.B. Kft.
Csomagautomat:
     
Budapest, 15. ker. Szentmihályi úti Tesco 
E-mail: 
                       info@gyerekcipo.com

Tel:   
                            +36704558154


2. Egyénileg választott futárszolgálattal

Amennyiben nem  FOXPOST csomagautomatán keresztül szeretnéd visszaküldeni a terméket, abban az esetben a futárszolgálatok és a posta által küldött csomagokat tudjuk fogadni, melynek a visszaküldési címét az alábbiakban találod.

Visszaküldési cím:

 • Cégnév:       M.B.B. Kft., Pólus Center, Mazsola
 • Cím:             1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
 • E-mail:         info@gyerekcipo.com
 • Tel:               +36704558154

A visszaküldés lehetősége csak új állapotú termékekre vonatkozik, utánvétes csomagot egyik esetben sem áll módunkban fogadni.

A fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban biztosított jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, vagy a honlapról is letölthető nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.

Letölthető elállási nyilatkozatért kérjük klikkelj ide!

 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu