Barion Pixel
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információk.

A Primigi rendszer

A PRIMIGI RENDSZER
Garantálja a minőséget, a maximális kényelmet és a megbízhatóságot

40 éve minden cipő, amelyet a Primigi készít, kizárólag és elsősorban a gyermekek jólétét szolgálja. A PRIMIGI termékek jellemzői, a felhasznált anyagok, a részletekre is kiterjedő aprólékosság, a páratlan minőség-ár arány és a szezonális trendekre való odafigyelés teszik a PRIMIGI ruhákat és cipőket garantált minőségűvé az anyukák igényeinek megfelelően.

LEKEREKÍTETT ORR ÉS KÉNYELMES VISELET

A nagyvonalúan megtervezett formák, a körültekintő tervezésnek köszönhetően teret hagynak a láb biztonságos mozgásának, minden kötöttség nélkül.

MAXIMÁLIS LÁBHIGIÉNIA

A talpbetét kivehető, mosható és szárítható, így biztosítja a tisztaságot és higiéniát a lábbeli a belsejében.

KÖNNYŰ FELVÉTEL

A Primigi cipők kifejezetten a gyermekek lábának formájához igazított tervezése és kidolgozása,minden egyes nyílás és fűző kialakítása a kényelmet és a könnyű fel- és levételt szolgálja.

PILLEKÖNNYŰ

A Primigi cipők gondosan válogatott, könnyű anyagokból készülnek,garantálva a maximális szabadságot a játék és más mindennapi tevékenység során.

PÁRNÁZOTT TÁMOGATÁS A SAROKRÉSZNÉL

A rendszer célja, hogy megvédje a gyermekek lábát egyenetlen terepen. Egy "légkamra" helyezkedik el a sarokrész alatt,amely csillapítja járás közben a mikroütéseket.

PUHA KÉNYELEM

Az aprólékos tervezésnek és az anyagok kiválasztásának köszönhetően a tartás és a kényelem garantált, és ez teszi lehetővé, hogy a láb a cipőben minden kötöttség nélkül helyezkedjen el. A puha bélés pedig tökéletes védelmet biztosít.

LÉLEGZŐ, BŐR BEVONATÚ, ANATÓMIAI TALPBETÉT

A speciális SKY EFFECT RENDSZER. A talpbetét a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával, bélelt puha bőrből készül, amely természetes érintkezést biztosít a lábbal.

NIKKELMENTES FÉM RÉSZEK


 

MAXIMÁLIS TALP RUGALMASSÁG

A cipő rugalmassága érdekében kalibrált csatornák helyezkednek el a könnyített talprészen, a hajlási pont közelében pedig az anyag rendkívül puha.

KRÓM VI MENTES BÉLÉS

 

 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu