Barion Pixel
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információk.

D.D. Step ismertető

A TECNOLÓGIA ÉS HOZZÁÉRTÉS 

A D.D.Step forgalmazójaként fontosnak tartjuk, hogy a cipőipar legfrissebb technológiáit, és kézműves technikákat alkalmazva készítsük a totyogók és gyermekek számára az extra minőségű cipőinket.
Termékeink az Európai Unió több országában is megvásárolhatóak. Büszkék vagyunk az elmúlt időszakban elért jelentős forgalom növekedésre, mind a hazai, mind a külhoni viszonylatban.

Megértjük, hogy mennyire fontos a gyermekek lábára jó minőségű cipőt adni, hiszen nem csak a fiatalkori, hanem a későbbi egészséges élet feltételeit alapozza meg a megfelelően kiválasztott lábbeli. Ezért a gyermekek egészsége, komfort érzete azok az elsődleges szempontok melyet termékeink tervezésénél figyelembe veszünk. Az aktuális  divatirányzatoknak megfelelő, de nem csak divatos, hanem anatómiailag helyes, kényelmes cipőinkben a fejlődő gyermeklábak a mindennapi tevékenységeket könnyedén letudják. Minden D.D. Step termék valódi, minőségi bőrből készül, könnyedén megtalálják az ízlésüknek, életmódjuknak legmegfelelőbb fazont.

A gyártás során figyelembe vett hat szabály. 


Minőségbiztosítás
A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket csak a legmagasabb minőségű, természetes bőrből készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak.

A talp
A D.D. Step talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát., ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábait, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

A bőr
Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú, melyből  a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni.

A lábujjvédelem
Cipőink lábujjvédő kialakítása, megerősített kérge elősegíti a lábak megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad.

A talpbetét
Cipőink alkotórészei magas minőségi szintnek megfelelő alapanyagokból készülnek. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból legyenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét boritása is bőrből készül. Ezáltal javitjuk a légáteresztést is.

Környezettudatosság
Mindig nagy hangsúlyt fektettünk termékeink kimagasló minőségére. Számunkra fontos, hogy a következő generációk számára egészséges környezetet biztosítsunk. Cipőink minden alkotóeleménél nagy hangsúlyt fektetünk a káros anyag mentességre, különös tekintettel a veszélyes kémiai anyagoktól mentes termelésre (az Európai Uniós szabványoknak megfelelően). Termékeink minőségét rendszeres laboratómiumi ellenőrzésekkel biztosítjuk. A D.D. Step több mint egy cipő, kényelmet biztosít a viselőnek, és nyugalmat a szülőknek.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu